Tilausohjeet

Tilausohje Armi Lite Aktiivituoli ja Armi Senior tuoli

Uudessa Armi Aktiivituoli -verkkokaupassa on alkuvaiheessa tarjolla kaksi tuotetta

- Armi Lite Aktiivituoli

- Armi Senior -tuoli 

Armi Lite Aktiivituolissa on tuolilta nousua helpottava ja ohjaava mekanismi. Armi Lite Aktiivituoli toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan valmistettuna.

Armi Senior tuoli on ergonominen nojatuoli ilman tuolilta nousua avustavaa mekaniikkaa. Armi Senior tuoli toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan valmistettuna.

 

  1. Valitse tuoli sen mukaan, mitä tarvitset ja haluat

   Molemmat tuolimallit, Armi Lite Aktiivituoli ja Armi Senior ovat ergonomisesti muotoiltuja tuoleja, jotka tukevat käyttäjäänsä ja vähentävät istumisesta johtuvia haittoja.

   Jos koet tarvitsevasi nykyisessä tuolissasi lisätyynyjä helpottaaksesi tuolilta nousua, kehotamme sinua valitsemaan Armi Lite Aktiivituolin.

   Jos koet tarvitsevasi mukavaa ja käytöltään turvallista nojatuolia, kehotamme sinua valitsemaan Armi Senior tuolin.

   2. Väri

   Valitse tuolillesi mieleinen väri värivalikosta. Värivalikon suppeudun ansiosta tuolin hinta on edullinen.

    3. Käsinojien ja tuolin jalkojen materiaali ja väri

     Mikäli olet valinnut Armi Senior tuolin, valitse mieleisesi materiaali ja väri käsinojille ja tuolin jaloille. Armi Lite Aktiivituolin käsinojat ovat samanväriset kuin tuolin runko.

      4. Toimitustapa

       Nouto myymälästä

       Armi tuolin voit noutaa Armi Aktiivituoli –verkkokaupan omistavan TamErgo Oy:n myymälästä, joka sijaitsee osoitteessa Tampereentie 490, 33880 Lempäälä.

       Kotiinkuljetus

       Toinen toimitustapa on tilata verkkokaupassa tuotteellesi sinulle maksullinen kotiinkuljetus. Verkkokauppa tilaa puolestasi tilaamallesi tuotteelle DB Schenkerin kotiinkuljetuspalvelun, jolloin tilaamasi tuoli toimitetaan sinulle kotiin DB Schenkerin toimihenkilön toimesta. DB Schenkerin kotiinkuljetuspalvelun hinta näkyy verkkokaupan tilauslomakkeellasi erillisenä kuljetusmaksuna, joka koostuu tilauksesi kuljetuksesta antamaasi osoitteeseen, kuljetusmatkan etäisyydestä riippuvasta polttoainelisästä sekä kotiinkannosta.

        5. Maksutapa

         Armi Aktiivituoli –verkkokaupan maksuliikenteen yhteistyökumppanina toimii Klarna Ab.

         Verkkopankki tai luottokortti

         Valitse valikosta haluamasi maksutapa; pankkisi debit –maksu tai valitsemasi luottokortti –maksu.

         Osamaksu

         Voit myös hakea Klarnalta tilauksellesi haluamasi maksuohjelmaa, jolloin tilausmaksu jakautuu useampaan kuukausierään aina 36 kuukauteen asti. Osamaksusta aiheutuvat kulut tulevat sinun maksettaviksi.

          6. Omat yhteystietosi

           Lisää tilauslomakkeen yhteystiedot –kenttään nimesi, puhelinnumerosi. sähköpostiosoitteesi sekä tilauksesi toimitusta varten toimituspaikan kotiosoite, huoneiston numero ja postinumero.

            7. Tuolin käyttäjän pituus ja pituuden mahdollinen lyhentyminen

            Toimittaksemme sinulle tai omaisellesi istuinkorkeudeltaan sopivan tuolin tarvitsemme tuolin käyttäjän pituuden sekä tiedon, onko pituus mahdollisesti lyhentynyt oleellisesti aiemmin tiedossa olleesta pituudesta.

            Pituuden lyhentyminen on yleistä ikääntyneillä henkilöillä ja tieto lyhentymisestä auttaa meitä mitoittamaan ja esisäätämään tuolin ominaisuuksia käyttäjää parhaiten palveleviksi.

            Tuolin käyttäjän paino on merkityksellinen, mikäli paino on yli 100 kg, tuolin säätämistä varten. Mikäli tuolin käyttäjä on erityisen lyhyt tai pitkä tai painava, otamme tarvittaessa yhteyttä tilaajaan tarkempia tietoja varten.

             8. Toimitusaika

              Armi –tuolien toimitusaika on enintään 4 viikkoa tilauksesta.

               9. Valintoihin liittyvät tarkennukset ja lisätiedot puhelimitse tai sähköpostitse

                Mikäli haluat ja koet tarpeelliseksi keskustella asiantuntijamme kanssa tuoteominaisuuksien valinnoista tarkemmin, tavoitat asiantuntijamme Jarkko Auran numerosta 050 366 1832 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@tamergo.fi

                10. Tilaus ja tilausvahvistus

                 Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilaus kirjautuu TamErgo Oy:n tilauskirjaan ja tilauksesi valmistus alkaa.

                  11. Tilauksen toimitus

                   Mikäli toimitustapa –valikossa valitset vaihtoehdon ’nouto Lempäälän myymälästä’ saat tiedon sähköpostiisi tai puhelimeesi tekstivietillä, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi TamErgo Oy:n myymälästä osoitteessa Tampereentie 490, 33880 Lempäälä.

                   Mikäli valitset toimitustavaksi DB Schenkerin kotiinkuljetus –palvelun, saat tiedon sähköpostiisi tai tekstiviestillä puhelimeesi, kun tilauksesi on lähtenyt TamErgo Oy:n varastolta.

                   Kun DB Schenkerin toimihenkilö on tuomassa tilaustasi, saat heiltä tiedon arvioidusta toimitusajasta tekstiviestinä puhelimeesi tai sähköpostiisi.

                   DB Schenkerin toimihenkilö kantaa tilauksesi kotiisi ja purkaa tuotteen pakkauksesta. Pakkauksessa on lähetyslista, josta ilmenee tilaamasi tuotteen nimi, tiedot ja käyttöohje.

                    12. Tilauksen palautus

                    Tilauksen mahdollista palautusta varten löydät tiedot ja ohjeet kauppa.armi-aktiivituoli.fi –sivuston kohdasta Palautusohje.

                     

                    Tilausohje Armi Aktiivituoli Design, Armi aktiivituoli Style ja Armi aktiivituoli Lux

                    Armi Design aktiivituoli, Armi Style aktiivituoli ja Armi Lux aktiivituoli ovat tilattavissa sivustolla armi-aktiivituoli.fi .